Over de woning

Terug naar overzicht

Haya van Somerenstraat 25 Rijen

Beschrijving: Eengezinswoning in de wijk Vliegende Vennen, in Rijen. 2 slaapkamers. Nettohuur €652,35, Servicekosten: €2,03, Brutohuur €654,38 * 

Let op: check hier of de nettohuur past bij jouw inkomen. Als dit niet past, kom je niet in aanmerking voor deze woning. 

Graag ruilen met: Appartement in Hilvarenbeek, Diessen, Oost-West Middelbeers, Haghorst, Baarschot, Reusel, Hoge/Lage Mierde, Netersel, Oirschot, Bladel, Udenhout, Haaren, Oisterwijk, met 1-2 slaapkamers. Huurprijs t/m € 619,01. 

Bijzonderheden van huidige woning: Twee jaar oude nieuwbouw woning, Klimaat neutraal, zonnepanelen, met de nieuwste tecknieken. In een fijne jonge nette fenix wijk aan de rand van Rijen. Met een nieuw zwembad om de hoek en een nieuwe school tegen over. En als je de straat uit loopt zit je in de polder en natuur. Winkels en supermarkten en centrum. Op vijf min afstand lopen . Een wijk waar veel nette mensen wonen. Van amtenaren tot vliegeniers van de vliegbasis. Ons blok behoort tot de sociale huurwoningen. Wat in deze wijk goed. Integreerd. Hele fijne nette buren, diervriendelijke buurt, er is een losloop veld. Tuin op het zuiden, een schuurtje en heel de dag zon. Poort naar achterzijde.

Onder de servicekosten vallen: Rioolonderhoud, glasfondsverzekering. 

* onder voorbehoud van fouten en evt. wijzigingen. 


Foto's

AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Op de kaart

Afbeelding

Algemeen

WijkVliegende Vennen/Looierij
PlaatsRijen

Kenmerken

WoningtypeEengezinswoning
Huurprijzen652,35
Terug naar overzicht