Over de woning

Terug naar overzicht

Nassaustraat 349 Tilburg

Beschrijving: appartement zonder lift in de wijk Noord, in Tilburg met 2 slaapkamers. Nettohuur €416,01, Brutohuur €433,91, Servicekosten €17,90. *

Let op: check hier of de nettohuur past bij jouw inkomen. Als dit niet past, kom je niet in aanmerking voor deze woning.

Graag ruilen met: eengezinswoning in de wijk Tilburg West, met 2-4 slaapkamers. Huurprijs tot en met €678,66. 

Bijzonderheden huidige woning: appartement zonder lift op de 2e verdieping, hoekwoning, dus veel uitzicht. Woonkamer staat naar het zuiden dus er komt veel licht binnen. Balkon op het noorden, fijne verkoeling tijdens de zomer. Winkelcentra, scholen, buurthuis/boerderij op loopafstand. Stad op fietsafstand. Wat leuk is: Moestuinbakken in naast de flat, voor de flatbewoners en eventueel ook mensen aan de overkant van de straat. Heel leuk! Huishoudgrootte: 1-3 personen. 

Servicekosten: rioolonderhoud en glasfondsverzekering: €1,40; elektra gemeenschappelijk en schoonmaak algemene ruimten: €17,90.

Bijzonderheden gewenste woning: eengezinswoning in de wijk West, Tilburg met 2-4 slaapkamers, graag grote achtertuin en/of voortuin. Voor een groene omgeving!

* onder voorbehoud van fouten en evt. wijzigingen. 


Foto's

Afbeelding

Op de kaart

Algemeen

WijkNoord
PlaatsTilburg

Kenmerken

WoningtypeAppartement zonder lift
Huurprijzen416,01
Terug naar overzicht