Over de woning

Terug naar overzicht

Wassenaerlaan 39-08 Tilburg

Beschrijving: Appartement zonder lift in de wijk Korvel, in Tilburg. 2 slaapkamers. Nettohuur €678,66, Servicekosten: €32,17, Brutohuur €710,83 * Doelgroep: 55+ en WMO-verhuisverklaring.

Let op: check hier of de nettohuur past bij jouw inkomen. Als dit niet past, kom je niet in aanmerking voor deze woning. 

Graag ruilen met: Eengezinswoning in Tilburg, met 3 of meer slaapkamers. Huurprijs vanaf €752,34. 

Bijzonderheden van huidige woning: Gelijkvloers appartement met lift op 3e verdieping, met 2 slaapkamers, een eigen balkon op het westen (bij voordeur) en eigen balkon op het zuiden. Balkon op het zuiden kan je betreden vanuit woonkamer, slaapkamer 1 en slaapkamer 2. Bij de ingang van het pand is een berging op de begane grond. Ook is er een eigen parkeerplaats binnen de hekken. Veel licht vanwege grote raampartijen en ligging op het zuiden. Veel bergruimte in het appartement aanwezig. Eigen washok, toilet, doucheruimte. Doelgroep: 55+ en WMO-verhuisverklaring.

Onder de servicekosten vallen: Rioolonderhoud, glasverzekering, voorschot stook/ schoonmaak gezamenlijke ruimte en elektra algemene ruimte. 

Bijzonderheden van gewenste woning: Eengezinswoning met 3 of meer slaapkamers en een tuin.

* onder voorbehoud van fouten en evt. wijzigingen


Foto's

AfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeeldingAfbeelding

Op de kaart

Afbeelding

Algemeen

WijkKorvel
PlaatsTilburg

Kenmerken

WoningtypeAppartement met lift
DoelgroepEnkel voor 55+
Huurprijzen678,66
Terug naar overzicht