Over de woning

Terug naar overzicht

Stedekestraat 11E Tilburg

Beschrijving: appartement zonderlift met 2 slaapkamer in Tilburg, in de wijk Theresia. Nettohuur: € 452,76, Brutohuur: €453,26, Servicekosten: €0.50.*

Let op: check hier of de nettohuur past bij jouw inkomen. Als dit niet past, kom je niet in aanmerking voor deze woning. 

Graag ruilen met: appartement met lift, appartement zonder lift, maisonnette of eengezinswoning in Tilburg met minimaal 2 slaapkamers. Huurprijs: tot en met € 619,01.

Bijzonderheden huidige woning: het betreft een appartement van ongeveer 50m2 in een woongroep van zes personen. Appartement met riante woon- en slaapkamer, met balkon. De woning heeft drie gemeenschappelijke ruimtes, een grote keuken, twee douches, drie toiletten en een hele grote tuin. Als woongroep hanteren wij een selectieprocedure. Dit houd in; dat je een avond kennis komt maken. En als er een klik is met ons mee-eet. Hierna wordt er een beslissing genomen vanuit beide partijen. Het samen eten is een belangrijk onderdeel van de woongroep. Ieder lid kookt één keer per week voor de groep. Mocht je opzoek zijn naar een woonplek. Waarbij je het fijn vindt samen te delen, maar toch voldoende privacy hebt. Dan is woongroep De Tandem een prachtige plek.

Toegestane huishoudgrootte: 1 persoon. Doelgroep: woongroep.

Servicekosten: riool en glasverzekering. 

Bijzonderheden gewenste woning: een woning met minimaal twee slaapkamers.

* onder voorbehoud van fouten en evt. wijzigingen. 


Foto's

Op de kaart

Afbeelding

Algemeen

Wijk Oud Noord
Plaats Tilburg

Kenmerken

Woningtype Appartement zonder lift
Huurprijzen 452,76
Terug naar overzicht