Woningruil

Wat is woningruil?‎

Huur jij een woning van Casade, Leystromen, TBV Wonen, Tiwos of WonenBreburg en zoek je een andere woning? Je kunt met een andere huurder van alle 5 corporaties van woning ruilen. Je plaatst een advertentie op deze website en kunt op de advertentie van andere huurders reageren. Je ruiladvertentie blijft maximaal een half jaar op onze website staan. Kun je je woning ruilen? Dan wordt de advertentie na de ruil verwijderd.‎

Alleen voor huurders van Casade, Leystromen, TBV Wonen, Tiwos en WonenBreburg

De woningruil op deze website geldt alleen voor huurders van de bovenstaande corporaties. Wil je ruilen met iemand van een andere corporatie, neem dan contact op met je eigen corporatie. Zij helpen je dan verder.

Met wie kun je ruilen?

Je kunt alleen ruilen met iemand die een zelfstandige woning huurt. Je kunt niet ruilen met iemand die inwoont bij een huurder. Je kunt je woning niet ruilen voor een leegstaande woning. Na de ruil mag geen woning leeg blijven staan. 

Ook voor woningruil geldt passend toewijzen

Je komt alleen voor woningruil in aanmerking als de huurprijs van de ruilwoning past bij je inkomen. Je kunt dit nakijken in de huurinkomenstabel.

Spelregels voor woningruil
Aanmelden voor woningruil
Heb je iemand gevonden om mee te ruilen?
Veelgestelde vragen over woningruil?

Onderstaand vind je de woningen die op dit moment voor ruil worden aangeboden. De woningen staan op volgorde van plaatsing op onze website; de woningen die er het laatst zijn bijgekomen staan bovenaan.

Wis alles
Afbeelding

Hoffmannlaan 511 Tilburg

Beschrijving: Appartement met lift in de wijk Noord in Tilburg. 3 slaapkamers. Nettohuur: €675,39, servicekosten: €32,24, brutohuur: €707,63*.

Let op: check hier of de nettohuur past bij jouw inkomen. Als dit niet past, kom je niet in aanmerking voor deze woning.

Graag ruilen met: Eengezinswoning met zolder in de wijk Noord of Reeshof in Tilburg. 4-5 slaapkamers. Huurprijs: t/m €663,40.

Afbeelding

Hoofdmanweg 74 Loon op Zand

Beschrijving: appartement zonder lift in Loon op Zand (Molenwijck). 2 slaapkamers. Nettohuur: €536,52, servicekosten: €20,83, brutohuur: €557,35.*

Let op: check hier of de nettohuur past bij jouw inkomen. Als dit niet past, kom je niet in aanmerking voor deze woning.

Graag ruilen met: eengezinswoning in de wijk Molenwijck in Loon op Zand, Waalwijk, Kaatsheuvel. 3-4 slaapkamers. Huurprijs: t/m €619,01.

Afbeelding

Bieslookweg 187 Tilburg

Beschrijving: Appartement zonder lift in de wijk West in Tilburg. 2 slaapkamers. Nettohuur: €585, servicekosten: €36,75, brutohuur: €621,75*.

Check hier of de nettohuur past bij jouw inkomen. Als dit niet past, kom je niet in aanmerking voor deze woning. 

Graag ruilen met: Eengezinswoning, Maisonnettein Tilburg of in Moergestel. 2 of 3 slaapkamers. Huurprijs: t/m €619,01.

Afbeelding

Schubertstraat 404 Tilburg

Beschrijving: appartement met lift in de wijk Heikant in Tilburg. 2 slaapkamers. Nettohuur: €482,88, servicekosten: €37,49, €520,37*.

Check hier of de nettohuur past bij jouw inkomen. Als dit niet past, kom je niet in aanmerking voor deze woning. 

Graag ruilen met: eengezinswoning of maisionnette in elke wijk in Tilburg maar geen Reeshof. 3 slaapkamers of meer. Huurprijs: €619,02 t/m €737,14.