Nieuws

Laatste nieuws

Woningruil Etiquette

19-05-2020

Wanneer je een woning huurt van Casade, Leystromen, TBV Wonen, Tiwos of WonenBreburg en een andere woning zoekt, dan kun je met een andere huurder van een van deze corporaties van woning ruilen.

Op onze website vind je de woningen die op dit moment voor ruil worden aangeboden. Als je een woning ziet waarin je geïnteresseerd bent, kun je via e-mail contact opnemen met de huidige bewoner.

In deze e-mail kun je bijvoorbeeld het volgende vertellen:

  • Stel jezelf voor
  • Geef aan dat je zijn of haar woningruiladvertentie op onze website hebt gezien
  • Vertel waarom je interesse hebt om te ruilen en waarom jullie een goede ruilmatch zouden zijn
  • Vraag of de ander interesse heeft in jouw woning

Zodra je een e-mail hebt gestuurd naar de bewoner van de woning waarin jij interesse hebt, wacht je rustig af. Het is niet de bedoeling dat je op de bonnefooi langs een woning gaat om te kijken hoe deze eruit ziet, laat staan dat je aanbelt zonder afspraak. Leg altijd eerst via de e-mail contact!

Er hebben al een aantal woningzoekenden succesvol van woning geruild. Laten we deze positieve lijn voortzetten en samen de woningruil etiquette opvolgen.

Laatste nieuws

Via e-mail je vraag stellen

Woning in Zicht is een digitaal loket. Voor vragen omtrent je inschrijving helpen we je graag via e-mail. Vul het contactformulier in als je een vraag hebt. 

Wij streven ernaar op werkdagen binnen 24 uur te reageren. 

 

Telefonisch of persoonlijk jouw vraag stellen

Wil je graag iemand (telefonisch) spreken? Dan kun je contact opnemen met een van de deelnemende corporaties: contactgegevens van de corporaties

Volg ons op social media

Volg ons op facebook of via instagram. We delen er wekelijks interessante weetjes en tipberichten over beschikbaar aanbod en woningruilaanbod.