Nieuws

Laatste nieuws

Woning in Zicht verlaagt kosten voor inschrijving en verlenging

17-09-2018

Goed nieuws uit het koffertje van Woning in Zicht: per 1 oktober 2018 verlaagt Woning in Zicht het inschrijf- en verlengingsgeld! Woningzoekenden betalen voortaan 8 euro om zich in te schrijven of om hun bestaande inschrijving te verlengen.

Door uitbreiding van Woning in Zicht en kostenbesparing is het mogelijk om de verlaging door te voeren. Tot nu toe betaalden woningzoekenden 13 euro voor een inschrijving bij Woning in Zicht en 11 euro voor het verlengen van deze inschrijving.

De achtergrond van de verlaging

Woning in Zicht wil woningzoekenden zo goed mogelijk ondersteunen en de kosten zo laag mogelijk houden. Eind 2017 is het zoekgebied voor woningzoekenden uitgebreid naar Midden-Brabant. We hebben kosten bespaard door meer ingeschreven woningzoekenden, efficiënt werken en de samenwerking met woonruimtebemiddeling in andere regio’s. Daardoor kunnen we nu een behoorlijke verlaging doorvoeren.

Verandering voor woningzoekenden vanuit Casade en Leystromen

Woningzoekenden vanuit woningcorporatie Casade betaalden vóór de aansluiting bij Woning in Zicht 10 euro om zich in te schrijven en 10 euro om hun inschrijving te verlengen. Bij Leystromen waren de inschrijfkosten 15 euro, verlenging was gratis. Woningzoekenden van Leystromen zijn in oktober 2017 al geïnformeerd dat er bij Woning in Zicht verlengingskosten zijn.

Bedragen wijzigen automatisch

Je hoeft zelf niets te doen met deze wijziging. De bedragen worden automatisch aangepast naar 8 euro. De inschrijving en verlenging blijven verlopen via de website www.woninginzicht.nl. Je krijgt per e-mail en sms bericht en de betaling verloopt nog steeds via iDEAL of een eenmalige machtiging. Heb je een inschrijfdatum in oktober en betaalde je de verlenging al, dan ontvang je bericht van Woning in Zicht.

Over Woning in Zicht

Woning in Zicht is de schakel tussen 6 woningcorporaties en de ingeschreven woningzoekenden in Midden-Brabant.  Woning in Zicht heeft een samenwerkingsverband met de woningcorporaties Casade, Leystromen, 't Heem, TBV Wonen, Tiwos en WonenBreburg. Op de website van Woning in Zicht adverteren deze 6 woningcorporaties hun beschikbare sociale huurwoningen. Woningzoekenden zien op 1 website het aanbod in Midden-Brabant bij elkaar en kunnen op woningen in het gehele gebied reageren. 

Heb je een vraag na het lezen van dit bericht?

Bekijk het overzicht met veelgestelde vragen en de antwoorden daarop.

Laatste nieuws

Via e-mail je vraag stellen

Woning in Zicht is een digitaal loket. Voor vragen omtrent je inschrijving helpen we je graag via e-mail. Vul het contactformulier in als je een vraag hebt. 

Wij streven ernaar op werkdagen binnen 24 uur te reageren. 

 

Telefonisch of persoonlijk jouw vraag stellen

Wil je graag iemand (telefonisch) spreken? Dan kun je contact opnemen met een van de deelnemende corporaties: contactgegevens van de corporaties

Volg ons op social media

Volg ons op facebook of via instagram. We delen er wekelijks interessante weetjes en tipberichten over beschikbaar aanbod en woningruilaanbod.