Nieuws

Laatste nieuws

Wil je reageren op het woningaanbod? Voeg je inkomensverklaring 2019 toe

18-08-2020

Om te kunnen reageren op advertenties, is het noodzakelijk dat je je inkomensverklaring bij Mijn Documenten toevoegt op onze website. Op basis van het inkomen dat op de inkomensverklaring van 2019 staat, berekent het systeem automatisch je huidige inkomen.

Om te kunnen reageren op advertenties, is het noodzakelijk dat je je inkomensverklaring bij Mijn Documenten toevoegt op onze website. Op basis van het inkomen dat op de inkomensverklaring van 2019 staat, berekent het systeem automatisch je huidige inkomen (in 2020). Dit noemen we indexeren. Bijvoorbeeld: Is je inkomen in 2019 bijv. € 10.000,- geweest? Dan wordt dit automatisch aangepast naar € 10.268,-. Zo is je inkomen up-to-date en kan je in de juiste huurklasse reageren!

De eerste inkomensverklaringen over 2019 zijn beschikbaar. Kijk op www.belastingdienst.nl of die van jou er al is. Als je actief op zoek bent naar een woning, is het belangrijk dat je je actuele inkomensgegevens toevoegt aan de inschrijving.

Klik hier voor een uitleg hoe je de inkomensverklaring direct download bij de Belastingdienst en vervolgens toevoegt aan jouw inschrijving. 

 

Laatste nieuws

Via e-mail je vraag stellen

Woning in Zicht is een digitaal loket. Voor vragen omtrent je inschrijving helpen we je graag via e-mail. Vul het contactformulier in als je een vraag hebt. 

Wij streven ernaar op werkdagen binnen 24 uur te reageren. 

 

Telefonisch of persoonlijk jouw vraag stellen

Wil je graag iemand (telefonisch) spreken? Dan kun je contact opnemen met een van de deelnemende corporaties: contactgegevens van de corporaties

Volg ons op social media

Volg ons op facebook of via instagram. We delen er wekelijks interessante weetjes en tipberichten over beschikbaar aanbod en woningruilaanbod.