Nieuws

Laatste nieuws

Website Woning in Zicht vernieuwd

19-01-2021

Bij Woning in Zicht zijn we continue bezig om jouw zoektocht naar een woning zo goed mogelijk te ondersteunen. Op 26 januari introduceren we twee verbeteringen. Lees in het nieuwsbericht wat we hebben verbeterd.

Er hebben twee grote verbeteringen plaatsgevonden op onze website

  • Hoeveel kans maak je met jouw inschrijfduur op een type woning? Dit is vanaf nu in advertenties op basis van het inschrijfduurmodel terug te vinden. 
  • Je inkomensgegevens worden overzichtelijker getoond. 

Mijn Inkomen 

We vragen voortaan niet meer naar je inkomen als je je inschrijft of je inschrijving verlengd. Alleen als je actief op zoek bent naar een woning hebben we namelijk je inkomensgegevens pas nodig

Alles rondom je inkomen is voortaan als apart onderdeel in je overzicht toegevoegd. Je herkent Mijn Inkomen aan het portemonneetje. 

Wat veranderd er concreet voor mij? 

Als je je inkomensgegevens en inkomensverklaring al aan je inschrijving hebt toegevoegd, verhuizen ze automatisch mee naar Mijn Inkomen. Je hoeft dan niets te doen.  

Wil je gaan reageren en heb je nog geen inkomensgegevens toegevoegd aan je inschrijving dan kun je bij de Belastingdienst gratis je inkomensverklaring opvragen en vervolgens toevoegen aan je inschrijving. Je kunt dit online regelen via Mijn Belastingdienst na inloggen met jouw DigiD. Of je belt met de Belastingtelefoon op nummer 0800-0543.  

Wijkt je inkomen af van de inkomensverklaring? Voeg dan bij Mijn inkomen je salarisstrook toe! 

Slaagkans 

Bij de advertenties die via inschrijfduur worden geadverteerd zie je hoeveel de gemiddelde inschrijfduur is voor vergelijkbare woningen die het afgelopen jaar zijn geadverteerd.  

Alleen als je bent ingelogd zie je waar jij ongeveer staat op de tijdsbalk. Ook zie je wat de gemiddelde inschrijfduur van woningzoekenden was die een vergelijkbare woning zijn gaan huren. Zo kun je beter inschatten of je kans maakt op een woning of dat je beter kunt reageren op een andere woning! 

Heb je vragen over Mijn Inkomen of Slaagkans? 

Kijk hier voor de antwoorden op veelgestelde vragen. 

Laatste nieuws

Via e-mail je vraag stellen

Woning in Zicht is een digitaal loket. Voor vragen omtrent je inschrijving helpen we je graag via e-mail. Vul het contactformulier in als je een vraag hebt. 

Wij streven ernaar op werkdagen binnen 24 uur te reageren. 

 

Telefonisch of persoonlijk jouw vraag stellen

Wil je graag iemand (telefonisch) spreken? Dan kun je contact opnemen met een van de deelnemende corporaties: contactgegevens van de corporaties

Volg ons op social media

Volg ons op facebook of via instagram. We delen er wekelijks interessante weetjes en tipberichten over beschikbaar aanbod en woningruilaanbod.