Nieuws

Laatste nieuws

Wat vind je belangrijk bij het verdelen van woningen?

08-09-2020

Ontvang jij deze enquête? Dan horen we heel graag van je!

Via Woning in Zicht worden sociale huurwoningen in Midden-Brabant verhuurd. Wij vinden het belangrijk om onze woningzoekenden goed van dienst te zijn. Daarin willen wij de juiste keuzes maken en horen we graag je mening. 

Wat vind je belangrijk bij het verdelen van de woningen? Wat zou voor jou een goede manier van verdelen zijn? Wat verwacht je van Woning in Zicht? Als jij deze vragenlijst ontvangt, kun je dat aangeven!

Wie ontvangt deze enquête?

In totaal zullen 20.000 woningzoekenden deze vragenlijst ontvangen per e-mail. Het is helaas niet mogelijk om je hiervoor op te geven, de selectie vindt willekeurig plaats.

KWH voert namens ons, Woning in Zicht, dit onderzoek uit. Het KWH is een onafhankelijk kwaliteitscentrum voor woningcorporaties. Meer informatie over KWH vindt je op www.kwh.nl.  

 

Laatste nieuws

Via e-mail je vraag stellen

Woning in Zicht is een digitaal loket. Voor vragen omtrent je inschrijving helpen we je graag via e-mail. Vul het contactformulier in als je een vraag hebt. 

Wij streven ernaar op werkdagen binnen 24 uur te reageren. 

 

Telefonisch of persoonlijk jouw vraag stellen

Wil je graag iemand (telefonisch) spreken? Dan kun je contact opnemen met een van de deelnemende corporaties: contactgegevens van de corporaties

Volg ons op social media

Volg ons op facebook of via instagram. We delen er wekelijks interessante weetjes en tipberichten over beschikbaar aanbod en woningruilaanbod.