Nieuws

Laatste nieuws

Vastgoedfotografen leggen het woningbezit van de corporaties vast

18-01-2022

Huur je een woning via een van onze deelnemende corporaties? Dan kan het zo zijn dat je binnenkort iemand met een fotocamera op straat ziet rondlopen die complexen en woningen fotografeert.

We begrijpen dat dat op het eerste gezicht een verdachte situatie kan lijken. Maar geen zorgen: deze fotografen zijn sinds kort onderdeel van het adverteren van onze woningen. De fotografen maken alléén foto's van de buitenzijde van woningen/complexen en zullen je nooit vragen om binnen te mogen fotograferen. 

De fotograaf is te herkennen aan een felgekleurd hesje met daarop een logo van Blinqlab. Ze dragen ook een brief en pasje bij zich waarmee zij kunnen aantonen dat zij in opdracht van Woning in Zicht, Casade, Leystromen, TBV Wonen, Tiwos en WonenBreburg complexen fotograferen.

Laatste nieuws

Via e-mail je vraag stellen

Woning in Zicht is een digitaal loket. Voor vragen omtrent je inschrijving helpen we je graag via e-mail. Vul het contactformulier in als je een vraag hebt. 

Wij streven ernaar op werkdagen binnen 24 uur te reageren. 

 

Telefonisch of persoonlijk jouw vraag stellen

Wil je graag iemand (telefonisch) spreken? Dan kun je contact opnemen met een van de deelnemende corporaties: contactgegevens van de corporaties

Volg ons op social media

Volg ons op facebook of via instagram. We delen er wekelijks interessante weetjes en tipberichten over beschikbaar aanbod en woningruilaanbod.