Nieuws

Laatste nieuws

Vacature: Voorzitter urgentiecommissie

30-04-2018

De onafhankelijke Urgentiecommissie maakt deel uit van Woning in Zicht: het samenwerkingsverband van de woningcorporaties voor de woonruimteverdeling in de regio Midden Brabant. 

Ben je maatschappelijk betrokken, objectief, besluitvaardig en nieuwsgierig geworden? Lees dan verder! 

In verband met het verstrijken van de zittingsduur van de huidige voorzitter zoeken wij voor de urgentiecommissie:

Een enthousiaste voorzitter

De commissie bestaat uit een voorzitter en twee leden. De commissie wordt bijgestaan door een secretaris en vergadert 1 keer per maand.

De functie

De onafhankelijke urgentiecommissie behandelt urgentieaanvragen van woningzoekenden. De commissie weegt iedere aanvraag voor urgentie af op basis van vastgestelde criteria uit het urgentiereglement. Zij nemen vervolgens de beslissing om een huurwoning wel of niet met spoed toe te wijzen. 

Heb jij?

  • Maatschappelijke betrokkenheid 
  • Objectieve oordeelsvorming
  • Integriteit
  • Besluitvaardigheid
  • Overwicht en leidende capaciteiten
  • Goede gespreksvaardigheden

En heb je geen directe of indirecte binding met de woningcorporaties of hulpverlening op het terrein van huisvesting in de regio Midden Brabant

Reageer dan op deze maatschappelijke en uitdagende functie!

Wat bieden wij?

Een organisatie, die maatschappelijke verantwoordelijkheid draagt in een omgeving die volop in ontwikkeling is. Als voorzitter ontvang je een maandelijkse presentievergoeding.

Nieuwsgierig geworden?

Heb je vragen of belangstelling voor deze functie, stuur dan vóór 25 mei 2018 je reactie voorzien van motivatie en CV (inclusief eventuele nevenfuncties) per e-mail naar info@woninginzicht.nl, t.n.v. mevrouw L. Amendt. 

Laatste nieuws

Via e-mail je vraag stellen

Woning in Zicht is een digitaal loket. Voor vragen omtrent je inschrijving helpen we je graag via e-mail. Vul het contactformulier in als je een vraag hebt. 

Wij streven ernaar op werkdagen binnen 24 uur te reageren. 

 

Telefonisch of persoonlijk jouw vraag stellen

Wil je graag iemand (telefonisch) spreken? Dan kun je contact opnemen met een van de deelnemende corporaties: contactgegevens van de corporaties