Nieuws

Laatste nieuws

Vacature: Lid klachtencommissie

30-04-2018

De onafhankelijke Klachtencommissie maakt deel uit van Woning in Zicht: het samenwerkingsverband van de woningcorporaties voor de woonruimteverdeling in de regio Midden Brabant. 

Heb jij een juridische achtergrond én ben je maatschappelijk betrokken, objectief, besluitvaardig en nieuwsgierig geworden? Lees dan verder!

In verband met het verstrijken van de zittingsduur van een van de huidige leden zoeken wij voor de Klachtencommissie:

Een enthousiast lid 

De commissie bestaat uit een voorzitter en twee leden. De commissie wordt bijgestaan door een secretaris en vergadert 1 keer per maand.

De functie

De onafhankelijke klachtencommissie heeft als doel om te beoordelen of de spelregels die zijn afgesproken tussen de corporaties en Woning in Zicht onderling ook goed worden toegepast. De commissie beschermt de belangen van de huurders en woningzoekenden. 

Heb jij?

  • Een juridische achtergrond met maatschappelijke betrokkenheid 
  • Objectieve oordeelsvorming
  • Integriteit
  • Besluitvaardigheid
  • Goede gespreksvaardigheden

En heb je geen directe of indirecte binding met de woningcorporaties of hulpverlening op het terrein van huisvesting in de regio Midden Brabant?

Reageer dan op deze maatschappelijke en uitdagende functie! 

Wat bieden wij?

Een organisatie, die maatschappelijke verantwoordelijkheid draagt in een omgeving die volop in ontwikkeling is. De leden van de klachtencommissie ontvangen een maandelijkse presentievergoeding. 

Nieuwsgierig geworden?

Heb je vragen of belangstelling voor deze functie, stuur dan vóór 25 mei 2018 je reactie voorzien van motivatie en CV (inclusief eventuele nevenfuncties) per e-mail naar info@woninginzicht.nl, t.n.v. mevrouw L. Amendt.

Laatste nieuws

Via e-mail je vraag stellen

Woning in Zicht is een digitaal loket. Voor vragen omtrent je inschrijving helpen we je graag via e-mail. Vul het contactformulier in als je een vraag hebt. 

Wij streven ernaar op werkdagen binnen 24 uur te reageren. 

 

Telefonisch of persoonlijk jouw vraag stellen

Wil je graag iemand (telefonisch) spreken? Dan kun je contact opnemen met een van de deelnemende corporaties: contactgegevens van de corporaties