Nieuws

Laatste nieuws

Toekomst Woonruimteverdeling

10-07-2017

Het afgelopen jaar ontstond in Tilburg de behoefte om een discussie te voeren over de werking van het huidige woonruimteverdeelsysteem. Een brede, gedeelde behoefte, van zowel woningzoekenden, huurders, de gemeente en woningcorporaties.

De vraag die in deze discussie centraal staat is of het huidige woonruimteverdeelsysteem nog wel goed aansluit bij de uiteenlopende behoeften van de verschillende typen woningzoekenden. Om hierachter te komen, zijn vanuit de projectgroep 'Toekomst Woonruimteverdeling' tien stadsgesprekken georganiseerd, waarvoor woningzoekenden breed zijn uitgenodigd om ervaringen met ons te delen.

Tijdens de stadsgesprekken, georganiseerd op verschillende locaties in Tilburg en Berkel-Enschot, is gekeken naar de woonruimteverdeling op dit moment. Hoe gaat het nu? Verloopt de woonruimteverdeling op dit moment op een eerlijke manier? Zou het anders kunnen? Hoe dan?

De informatie, tips en ideeën die tijdens de bijeenkomsten zijn verzameld, zijn meegenomen naar de gesprekken met professionals en bestuurders in de stad. Met een aantal ideeën kunnen we op korte termijn al aan de slag. Andere ideeën vragen nader onderzoek. Hier zullen we op langere termijn vervolg aan kunnen geven. In het najaar gaan we hiermee verder aan de slag.

Via onze website, Facebook en de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Laatste nieuws

Via e-mail je vraag stellen

Woning in Zicht is een digitaal loket. Voor vragen omtrent je inschrijving helpen we je graag via e-mail. Vul het contactformulier in als je een vraag hebt. 

Wij streven ernaar op werkdagen binnen 24 uur te reageren. 

 

Telefonisch of persoonlijk jouw vraag stellen

Wil je graag iemand (telefonisch) spreken? Dan kun je contact opnemen met een van de deelnemende corporaties: contactgegevens van de corporaties