Nieuws

Laatste nieuws

Telefonische interviews met 12 woningzoekenden

17-06-2020

Woning in Zicht wil graag goede dienstverlening aan jou als woningzoekende bieden. Daarbij vinden we het belangrijk om goed naar je te luisteren. Binnenkort ontvangen daarom 600 woningzoekenden een uitnodiging voor een telefonisch interview.

Wat vind je van de woonruimteverdeling? Wat vind je daarbij belangrijk? Hoe kijk je naar onze dienstverlening en welke tips en ervaringen wil je met ons delen? 

Om dit van jou te horen, interviewt het Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huurcentrum (KWH) namens Woning in Zicht 12 woningzoekenden. Hiervoor benaderen we 600 woningzoekenden per e-mail. De gesprekken vinden telefonisch plaats, op maandag 22 juni en op vrijdag 3 juli. 

Woning in Zicht vindt deze interviews heel belangrijk. Daarom ontvang je als je meedoet, na afloop van het interview een cadeaubon van € 20.

Heb je geen e-mail ontvangen maar wil je wel graag meedoen? Dat is niet zo erg, er komen nog 2 grootschalige onderzoeken aan de komende maanden! 

 

Laatste nieuws

Via e-mail je vraag stellen

Woning in Zicht is een digitaal loket. Voor vragen omtrent je inschrijving helpen we je graag via e-mail. Vul het contactformulier in als je een vraag hebt. 

Wij streven ernaar op werkdagen binnen 24 uur te reageren. 

 

Telefonisch of persoonlijk jouw vraag stellen

Wil je graag iemand (telefonisch) spreken? Dan kun je contact opnemen met een van de deelnemende corporaties: contactgegevens van de corporaties

Volg ons op social media

Volg ons op facebook of via instagram. We delen er wekelijks interessante weetjes en tipberichten over beschikbaar aanbod en woningruilaanbod.