Nieuws

Laatste nieuws

Reageren? Voeg je recente inkomensverklaring toe!

21-06-2019

Om te kunnen reageren op advertenties, is het noodzakelijk dat je je inkomensverklaring bij Mijn Documenten toevoegt op onze website. Op basis van het inkomen dat op de inkomensverklaring van 2018 staat, berekent het systeem automatisch je huidige inkomen

Om te kunnen reageren op advertenties, is het noodzakelijk dat je je inkomensverklaring bij Mijn Documenten toevoegt op onze website. Op basis van het inkomen dat op de inkomensverklaring van 2018 staat, berekent het systeem automatisch je huidige inkomen (in 2019). Bijvoorbeeld: Is je inkomen in 2018 bijv. € 10.000,- geweest? Dan wordt dit automatisch aangepast naar € 10.336,-. Zo is je inkomen up-to-date en kan je in de juiste huurklasse reageren!

De eerste inkomensverklaringen over 2018 zijn beschikbaar. Kijk op www.belastingdienst.nl of die van jou er al is. Als je actief op zoek bent naar een woning, is het belangrijk dat je je actuele inkomensgegevens toevoegt aan de inschrijving.

Laatste nieuws

Via e-mail je vraag stellen

Woning in Zicht is een digitaal loket. Voor vragen omtrent je inschrijving helpen we je graag via e-mail. Vul het contactformulier in als je een vraag hebt. 

Wij streven ernaar op werkdagen binnen 24 uur te reageren. 

 

Telefonisch of persoonlijk jouw vraag stellen

Wil je graag iemand (telefonisch) spreken? Dan kun je contact opnemen met een van de deelnemende corporaties: contactgegevens van de corporaties

Volg ons op social media

Volg ons op facebook of via instagram. We delen er wekelijks interessante weetjes en tipberichten over beschikbaar aanbod en woningruilaanbod.