Nieuws

Laatste nieuws

Reactie verwijderen of niet?

13-08-2018

Je mag 3 lopende reacties hebben op 3 advertenties die open staan op de website. Op die manier kun je dus meerdere reacties per week plaatsen als je slim reageert. 

Kan ik mijn reactie verwijderen? 

Je kunt jouw reactie op een advertentie verwijderen tot het moment dat de woning door een kandidaat is geaccepteerd en het contract wordt getekend. Daarna kun je jouw reactie niet meer verwijderen. 

Waarom wel of niet jouw reactie verwijderen? 

We zien vaak dat woningzoekenden een reactie (willen) verwijderen op een woning nadat de advertentie is gesloten. Dat is niet nodig. Zodra een advertentie eenmaal is gesloten, kun jij namelijk weer een nieuwe reactie plaatsen op een woning die online staat. 

Heb je echt geen interesse meer in de woning, dan kun je tot het moment dat een kandidaat de woning accepteert, jouw eigen reactie nog verwijderen. Daarna is dat niet meer mogelijk. 

Laatste nieuws

Via e-mail je vraag stellen

Woning in Zicht is een digitaal loket. Voor vragen omtrent je inschrijving helpen we je graag via e-mail. Vul het contactformulier in als je een vraag hebt. 

Wij streven ernaar op werkdagen binnen 24 uur te reageren. 

 

Telefonisch of persoonlijk jouw vraag stellen

Wil je graag iemand (telefonisch) spreken? Dan kun je contact opnemen met een van de deelnemende corporaties: contactgegevens van de corporaties