Nieuws

Laatste nieuws

Per 5 december 2017 nog meer woningaanbod op Woning in Zicht

05-12-2017

Vanaf dinsdag 5 december 2017 sluit ook woningcorporatie Casade zich voor haar verhuuraanbod aan bij Woning in Zicht. Wat betekent dit voor jou?

Per 5 december 2017 sluit woningcorporatie Casade zich voor haar verhuuraanbod aan bij Woning in Zicht. Deze woningcorporatie heeft woningen in Waalwijk, Kaatsheuvel, Loon op Zand, De Moer, Dongen, 's Gravenmoer, Waspik en Sprang-Capelle. 

Ben je woningzoekende bij Casade? Dan ontvang je dinsdag 5 december automatisch alle informatie die je nodig hebt. Je hoeft zelf niets te doen! 

Goed om te weten

De woningen verschijnen op www.woninginzicht.nl automatisch tussen het Tilburgse aanbod. De reactietermijn op deze woningen is 3,5 dag. 

Wat ook goed is om te weten, is dat woningzoekenden die zowel bij Casade als Woning in Zicht staan ingeschreven, de langste inschrijftijd meenemen naar Woning in Zicht. 

Laatste nieuws

Via e-mail je vraag stellen

Woning in Zicht is een digitaal loket. Voor vragen omtrent je inschrijving helpen we je graag via e-mail. Vul het contactformulier in als je een vraag hebt. 

Wij streven ernaar op werkdagen binnen 24 uur te reageren. 

 

Telefonisch of persoonlijk jouw vraag stellen

Wil je graag iemand (telefonisch) spreken? Dan kun je contact opnemen met een van de deelnemende corporaties: contactgegevens van de corporaties