Nieuws

Laatste nieuws

Op zoek naar een woning met..Jennifer en Miriam

23-04-2020

Woning in Zicht heeft sinds kort woningruil op de website staan. Zo vinden Jennifer en Miriam elkaar en ruilen van huis.

Jennifer en Miriam wonen allebei in Waalwijk. Jennifer vond na haar scheiding met wat geluk een woning voor haar en haar 2 kinderen. Wel heeft ze te weinig ruimte. Ze reageert volop op woningen, maar het vinden van een grotere woning valt niet mee. Miriam woonde samen met haar dochter in haar woning. Nu is haar dochter uit huis en heeft zij minder ruimte nodig. Woning in Zicht heeft sinds kort woningruil op de website staan. Zo vinden Jennifer en Miriam elkaar en ruilen van huis. Bekijk het filmpje over de woningruil!

Laatste nieuws

Via e-mail je vraag stellen

Woning in Zicht is een digitaal loket. Voor vragen omtrent je inschrijving helpen we je graag via e-mail. Vul het contactformulier in als je een vraag hebt. 

Wij streven ernaar op werkdagen binnen 24 uur te reageren. 

 

Telefonisch of persoonlijk jouw vraag stellen

Wil je graag iemand (telefonisch) spreken? Dan kun je contact opnemen met een van de deelnemende corporaties: contactgegevens van de corporaties

Volg ons op social media

Volg ons op facebook of via instagram. We delen er wekelijks interessante weetjes en tipberichten over beschikbaar aanbod en woningruilaanbod.