Nieuws

Laatste nieuws

Nieuws omtrent het 1e reageerder model

20-11-2017

Er zijn signalen binnen gekomen bij Wooniezie, het woonruimteverdeelsysteem regio Eindhoven, dat er, mogelijk, door handig gebruik te maken van een deel van de site, mensen sneller aan een woning zijn gekomen. Het gaat om het 1e reageerder model binnen de site.

Wij maken met WiZ, Woning in Zicht, gebruik van dezelfde softwareleverancier, maar werken met andere websites om de woningen te verdelen. 

Om het zekere voor het onzekere te nemen, hebben we het 1e reageerder model binnen onze site afgesloten. Woningzoekenden kunnen natuurlijk nog steeds via de andere manieren reageren op het totaal aantal woningen. 

De corporaties die gebruik maken van Wooniezie (regio Eindhoven) om hun woningen te verdelen, nemen de signalen serieus. Zij zijn een onderzoek gestart. Ook wij zijn voor de zekerheid een onderzoek gestart en verwachten volgende week resultaten hiervan. 

Laatste nieuws

Via e-mail je vraag stellen

Woning in Zicht is een digitaal loket. Voor vragen omtrent je inschrijving helpen we je graag via e-mail. Vul het contactformulier in als je een vraag hebt. 

Wij streven ernaar op werkdagen binnen 24 uur te reageren. 

 

Telefonisch of persoonlijk jouw vraag stellen

Wil je graag iemand (telefonisch) spreken? Dan kun je contact opnemen met een van de deelnemende corporaties: contactgegevens van de corporaties