Nieuws

Laatste nieuws

Nieuwe manier van reageren

13-11-2018

Regelmatig krijgen we de vraag of advertenties niet korter 'open' kunnen staan. Zodat snel reageren loont. Vanaf nu kan dat! Naast Inschrijfduur, Loting en Eerste Reageerder starten we namelijk met de Snelle Reageerder. Ben je benieuwd hoe het werkt?

Met snel reageren worden woningen op een eerlijke en transparante manier aangeboden. Want ook woningzoekenden met weinig inschrijftijd maken als snelle reageerder kans op een huurwoning. 

Hoe werkt het?

Een woning die beschikbaar komt voor snelle reageerders, komt op werkdagen om 19.00 uur op de website van Woning in Zicht te staan. Meteen op de aanbodpagina zie je te staan Snelle Reageerder. Je kunt 15 minuten reageren als snelle reageerder. Zorg dus dat je om 19.00 uur bij de computer zit! Het systeem loot tussen de mensen die tussen 19.00 uur en 19.15 uur hebben gereageerd en biedt de woning aan de eerste kandidaat aan.

En daarna?
Na die 15 minuten kan je nog wel reageren, maar je doet dan niet mee met de loting. De computer maakt van alle reacties die na 19.15 uur binnenkomen een lijst op volgorde van reactie. Het systeem gebruikt die lijst alleen als de woning nog niet toegewezen is aan een woningzoekende die tussen 19.00 uur en 19.15 uur reageert. 

Alle woningzoekenden maken kans

Op de website van Woning in Zicht bieden we de woningen voortaan dus op 4 manieren aan:  

·         voor snelle reageerders

·         met loting

·         aan de hand van inschrijfduur

·         voor de eerste reageerder (alleen voor vrije sector woningen)

Laatste nieuws

Via e-mail je vraag stellen

Woning in Zicht is een digitaal loket. Voor vragen omtrent je inschrijving helpen we je graag via e-mail. Vul het contactformulier in als je een vraag hebt. 

Wij streven ernaar op werkdagen binnen 24 uur te reageren. 

 

Telefonisch of persoonlijk jouw vraag stellen

Wil je graag iemand (telefonisch) spreken? Dan kun je contact opnemen met een van de deelnemende corporaties: contactgegevens van de corporaties

Volg ons op social media

Volg ons op facebook of via instagram. We delen er wekelijks interessante weetjes en tipberichten over beschikbaar aanbod en woningruilaanbod.