Nieuws

Laatste nieuws

Het jaarverslag 2020 is bekend!

30-03-2021

Woning in Zicht neemt je mee op een ritje door 2020. Geen droge cijfers maar interessante informatie waar jij als woningzoekende ook wat mee kunt!

Via Woning in Zicht vonden in 2020 veel woningzoekenden hun woning. In het jaarverslag 2020 bekijk je onder andere hoeveel woningen er zijn verhuurd in welke plaats en ook welke buurt.  Hoe lang stonden deze woningzoekenden ingeschreven? Welke nieuwbouwprojecten hebben de corporaties ontwikkeld? Wat heeft Woning in Zicht gedaan? Dit en nog veel meer leuks bekijk je vanaf nu in ons gaaf gepresenteerde jaarverslag 2020

Laatste nieuws

Via e-mail je vraag stellen

Woning in Zicht is een digitaal loket. Voor vragen omtrent je inschrijving helpen we je graag via e-mail. Vul het contactformulier in als je een vraag hebt. 

Wij streven ernaar op werkdagen binnen 24 uur te reageren. 

 

Telefonisch of persoonlijk jouw vraag stellen

Wil je graag iemand (telefonisch) spreken? Dan kun je contact opnemen met een van de deelnemende corporaties: contactgegevens van de corporaties

Volg ons op social media

Volg ons op facebook of via instagram. We delen er wekelijks interessante weetjes en tipberichten over beschikbaar aanbod en woningruilaanbod.