Nieuws

Laatste nieuws

Heldenactie

22-04-2020

Wie is jouw held(in)? We willen de mensen die nu extra voor anderen zorgen in het zonnetje zetten. Daarom verraste Woning in Zicht 10 helden.

Wie is jouw held(in)? We willen de mensen die nu extra voor anderen zorgen in het zonnetje zetten. Daarom verraste Woning in Zicht 10 helden met een kadobon van €25,- en chocolade. Maar liefst 500 helden werden bij ons aangemeld. Wat bijzonder om te lezen hoeveel mensen zich extra voor anderen inzetten in deze gekke tijden. Wat een toppers! Wij kozen 10 helden en delen hun verhaal via onze social media, houd onze Facebook en Instagrampagina in de gaten! #DASLIEF

Laatste nieuws

Via e-mail je vraag stellen

Woning in Zicht is een digitaal loket. Voor vragen omtrent je inschrijving helpen we je graag via e-mail. Vul het contactformulier in als je een vraag hebt. 

Wij streven ernaar op werkdagen binnen 24 uur te reageren. 

 

Telefonisch of persoonlijk jouw vraag stellen

Wil je graag iemand (telefonisch) spreken? Dan kun je contact opnemen met een van de deelnemende corporaties: contactgegevens van de corporaties

Volg ons op social media

Volg ons op facebook of via instagram. We delen er wekelijks interessante weetjes en tipberichten over beschikbaar aanbod en woningruilaanbod.