Nieuws

Laatste nieuws

Heb je een woningaanbieding?

06-07-2021

Heb jij een woning aangeboden en vraagt de corporatie jou bepaalde documenten aan te leveren? Lees dan even verder.

Wanneer jij een woning aangeboden krijgt omdat je bijvoorbeeld de eerst(volgende) kandidaat bent, dan vraagt de verhurende corporatie jou om bepaalde documenten aan te leveren. Denk aan een uittreksel van het bevolkingsregister, salarisstroken, verhuurdersverklaring enzovoort. 

Vraag een uittreksel van het bevolkingsregister alleen op bij jouw eigen gemeente

De corporaties willen jou graag op het volgende wijzen: vraagt de corporatie jou om een uittreksel van het bevolkingsregister? Vraag deze alleen op via de officiële website van jouw gemeente of maak hiervoor rechtstreeks een afspraak bij jouw eigen gemeente. 

Let op:

Voor een inschrijving bij Woning in Zicht heb je overigens géén uittreksel van het bevolkingsregister nodig. Dit is alleen van toepassing wanneer jij daadwerkelijk een woning aangeboden hebt gekregen van een van de deelnemende corporaties. 

Laatste nieuws

Via e-mail je vraag stellen

Woning in Zicht is een digitaal loket. Voor vragen omtrent je inschrijving helpen we je graag via e-mail. Vul het contactformulier in als je een vraag hebt. 

Wij streven ernaar op werkdagen binnen 24 uur te reageren. 

 

Telefonisch of persoonlijk jouw vraag stellen

Wil je graag iemand (telefonisch) spreken? Dan kun je contact opnemen met een van de deelnemende corporaties: contactgegevens van de corporaties

Volg ons op social media

Volg ons op facebook of via instagram. We delen er wekelijks interessante weetjes en tipberichten over beschikbaar aanbod en woningruilaanbod.