Nieuws

Laatste nieuws

4.000 Woningzoekenden worden uitgenodigd voor een vragenlijst

14-07-2020

Woning in Zicht vindt het belangrijk om haar woningzoekenden goed van dienst te zijn. Daarin willen wij de juiste keuzes maken en zijn wij benieuwd naar welk advies jij hebt voor Woning in Zicht.

In navolging op de telefonische interviews krijgen begin volgende week 4.000 woningzoekenden een vragenlijst per e-mail toegestuurd. 

Wat vind je belangrijk bij het verdelen van de woningen? 
Wat zou voor jou een goede manier van verdelen zijn? 
Wat verwacht je van Woning in Zicht? 

Deze vragen en meer komen er aan bod in de vragenlijst. Ontvang jij er eentje? Dan is dít jouw kans om hierover mee te praten en ons van advies te voorzien. Dat waarderen we enorm! 

Wat gebeurt er met je antwoorden als je de vragenlijst ontvangt? 

Alle antwoorden die jij en de andere woningzoekenden doorgeven worden in een rapport verwerkt. Je antwoorden zijn uiteraard volledig anoniem. De uitkomsten gebruiken wij om onze dienstverlening te verbeteren om nog beter aan je verwachtingen te kunnen voldoen in de toekomst. 

Kan ik mezelf aanmelden voor deze vragenlijst? 

Eind deze week/ begin volgende week ontvangen 4.000 woningzoekenden van Woning in Zicht per e-mail een vragenlijst vanuit KWH.

Het KWH voert dit onderzoek namens ons, Woning in Zicht uit. Het KWH is een onafhankelijk kwaliteitscentrum voor woningcorporaties. Meer informatie over KWH vind je op www.kwh.nl. De vragenlijsten worden verstuurd en verwerkt door DESAN Research Solutions. 

Het is niet mogelijk om jezelf hiervoor aan te melden. Wanneer je een e-mail ontvangt met daarin de uitnodiging om de vragenlijst in te vullen, dan waarderen we dat enorm! Ontvang je geen e-mail? Dan is het helaas niet mogelijk om de vragenlijst alsnog te ontvangen. 

Laatste nieuws

Via e-mail je vraag stellen

Woning in Zicht is een digitaal loket. Voor vragen omtrent je inschrijving helpen we je graag via e-mail. Vul het contactformulier in als je een vraag hebt. 

Wij streven ernaar op werkdagen binnen 24 uur te reageren. 

 

Telefonisch of persoonlijk jouw vraag stellen

Wil je graag iemand (telefonisch) spreken? Dan kun je contact opnemen met een van de deelnemende corporaties: contactgegevens van de corporaties

Volg ons op social media

Volg ons op facebook of via instagram. We delen er wekelijks interessante weetjes en tipberichten over beschikbaar aanbod en woningruilaanbod.