Ik wil een nieuwbouwwoning

Ik wil een nieuwbouwwoning

Jij wil heerlijk wonen in een nieuwbouwhuurwoning. Woning in Zicht weet welke projecten op de planning staan. Zo maken wij de zoektocht een stukje makkelijker. Wij geven informatie over nieuwbouwwoningen van de corporaties Casade, Leystromen, TBV Wonen, Tiwos en WonenBreburg. Neem alvast een kijkje en droom weg bij wat misschien wel jouw nieuwe woning wordt.  

Zie wat het project inhoudt

In het overzicht vind je alle nieuwbouwprojecten. Ontdek of er iets bij zit wat aan je wensen voldoet. Ligt de woning in de juiste buurt en heeft het genoeg kamers? Is het antwoord op alle vragen ‘ja’? Stel dan een zoekprofiel in. Je krijgt een tipbericht als er een advertentie online komt die aan jouw wensen voldoet en bij je inkomen past. 

Wij zorgen dat de informatie rondom een project altijd up-to-date is. De projecten houden wij nauwlettend in de gaten. Komt er nieuwe informatie vrij, dan voegen wij dit toe. Zo weet je zeker dat je als mogelijke toekomstige bewoner alle informatie hebt.

Zo werkt Woning in Zicht

Bij Woning in Zicht start jouw zoektocht naar een (nieuwbouw)huurwoning in Midden-Brabant. Schrijf je in en bekijk het aanbod. Staat er een woning tussen die aan jouw wensen voldoet, dan reageer je hier gemakkelijk op. Wij kiezen op verschillende manieren aan wie we de woning aanbieden, bijvoorbeeld op inschrijftijd, een loting tussen alle reageerders of een loting tussen de snelle reageerders. Je krijgt van ons bericht als jij uitgekozen bent om de woning te bezichtigen.  

Schrijf je in om te reageren  

Blijf automatisch op de hoogte van onze nieuwbouwprojecten.