Terug naar overzicht

Koningsoord in Berkel Enschot

TBV Wonen bouwt samen met Heijmans 40 ruime woningen bij Koningsoord in Berkel Enschot. 

Wat, Waar en Wie? 

Vlakbij het nieuwe winkelcentrum en het oude klooster in Berkel Enschot ontstaat een nieuwe wijk, Koningsoord met diverse woningtypen. Met enkele minuten ben je met de auto op de N65 of met de fiets in 20 minuten op station Tilburg Centraal en Oisterwijk. 

Vlakbij het nieuwe winkelcentrum en het oude klooster in Berkel Enschot ontstaat een nieuwe wijk, Koningsoord met diverse woningtypen. Met enkele minuten ben je met de auto op de N65 of met de fiets in 20 minuten op station Tilburg Centraal en Oisterwijk.

Toewijzing en huurprijs

De woningen zijn ideaal voor gezinnen en de huurprijs bedraagt € 633 per maand (onder voorbehoud, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden). 

Hoe kun je reageren?   

De verhurende corporatie TBV Wonen plaatst zelf de advertentie op onze website, waarschijnlijk in augustus 2021.  De precieze datum is niet bekend. 

Zorg ervoor dat jij je Zoekprofiel & Tipbericht op je inschrijving goed hebt ingevuld, op deze manier voorkom je dat je de advertentie van deze woning misloopt. Tip: lees hier hoe je een goed zoekprofiel invult.   

 


Foto's

Afbeelding

Op de kaart

Geen kaartweergave beschikbaar

Algemeen

PlaatsBerkel-Enschot

Kenmerken

WoningtypeEengezinswoning
Terug naar overzicht