Terug naar overzicht

Veluwestraat Tilburg

Aan de Veluwestraat in de Tilburgse wijk Jeruzalem bouwen Tiwos en Alphons Coolen 28 energiezuinige sociale huurwoningen. Het appartementencomplex bestaat uit 28 appartementen met 1 of 2 slaapkamers.

Aan de Veluwestraat in de Tilburgse wijk Jeruzalem bouwen Tiwos en Alphons Coolen 28 energiezuinige sociale huurwoningen. Het appartementencomplex bestaat uit 28 appartementen met 1 of 2 slaapkamers. De appartementen op de begane grond hebben een tuin. De appartementen op de verdiepingen zijn bereikbaar met een lift en hebben een balkon. De appartementen zijn toegankelijk voor mensen met een rollator of rolstoel. Er zijn in het complex ook een beperkt aantal oplaadpunten voor scootmobiels beschikbaar. 
De bouw is juni 2019 gestart en Tiwos verwacht de appartementen aan het einde van het eerste kwartaal van 2020 op te leveren.

Energiezuinig
Alle appartementen zijn zeer energiezuinig. De energie die nodig is voor verwarming, warm water, ventilatie en huishoudelijk verbruik wordt door de woning opgewekt, bij gemiddeld verbruik. De huurder krijgt daarmee een energiebundel en betaalt hiervoor een vast bedrag aan de corporatie.

Indicatie huurprijzen per maand
De huurprijzen variëren van € 582,00 (1 slaapkamer) tot € 607,45 (2 slaapkamers) exclusief servicekosten (prijspeil 2019). Voor alle appartementen is het eventueel mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Dit is afhankelijk van uw gezinsinkomen en gezinssamenstelling.

Reageren via Woning in Zicht
Hebt u interesse in de appartementen? Vanaf maandag 2 september 19:00 uur tot en met vrijdag 6 september 08:00 uur staan de appartementen op onze website.


Foto's

Op de kaart

Geen kaartweergave beschikbaar

Algemeen

Plaats Tilburg

Kenmerken

Aantal woningen 28
Huurprijzen € 582 (1 slaapkamer) tot € 607,45 (2 slaapkamers) exclusief servicekosten (prijspeil 2019).

Planning

Startdatum juni 2019
Datum van oplevering eerste kwartaal 2020
Start verhuur 2 september 2019
Terug naar overzicht