Terug naar overzicht

Holstraat Hilvarenbeek

Deze locatie bevindt zich aan een smalle straat midden in het centrum van Hilvarenbeek. Het Jongerencentrum op deze plek wordt binnenkort gesloopt. Hier gaat de verhurende corporatie Leystromen 8 Nul-op-de-Meter (NoM) eengezins-huurwoningen bouwen.

Bij het Nul op de Meter-principe wordt het netto energiegebruik tot gemiddeld nul gereduceerd door slim gebruik te maken van energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen en warmtepompen.

De woningen bestaan ​​uit 2 volledige bouwlagen met daarop een kap.

Op de begane grond bevinden zich de woonkamer met open keuken, bergkast en toilet. Op de 1ste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers en een badkamer met 2de toilet. Op zolder bevinden zich de technische installatie en aansluitingen voor de wasmachine en droger.

De achtertuinen zijn ongeveer 11 meter diep en zijn bereikbaar via de inrit en via een gangpad naast de woningen naar het parkeerterrein.

Achter de woning komen 10 parkeerplaatsen op een afsluitbaar terrein. In de Holstraat worden ook extra parkeerplaatsen aangelegd.

Aantal / type woningen
1 bouwblok van 8 woningen.

Bijzonderheden
De procedure om het bestemmingsplan te wijzigen is begin mei 2019 gestart. Als het bestemmingsplan is vastgesteld, kan de Omgevingsvergunning worden verstrekt. Daarna kan de bouw starten.  

Architect
van der Geldt & partners, Hilvarenbeek

Start bouw
Nog niet bekend. Waarschijnlijk in het 4de kwartaal van 2020

Oplevering
Nog niet bekend. Waarschijnlijk in het 3de kwartaal 2021

Doelgroep
Alle doelgroepen

Huurprijs
Maximaal 619,01, exclusief servicekosten (prijspeil 2020).

Daar komt nog een Energie Prestatie Vergoeding bij. Dat is een vergoeding voor de kosten van het energieneutraal maken van de woning. Hoe hoog deze vergoeding is, is niet bekend. Bij de woning hoort 1 parkeerplaats, hiervoor u ongeveer € 25, - per maand. U heeft een optie om een ​​2de parkeerplaats erbij te huren voor € 15, - per maand (beide prijspeil 2020).

Interesse?

Heeft u belangstelling voor 1 van deze woningen te wonen?

Stuur dan een e-mail naar info@leystromen.nl onder vermelding van Holstraat. Wij houden u dan vrijblijvend op de hoogte van dit project. Houd u er rekening mee dat u voor een huurwoning ingeschreven moet zijn als woningzoekende bij Woning in Zicht.

 


Foto's

Afbeelding

Op de kaart

Kenmerken

Aantal woningen8
Huurprijzen€ 619,01 (prijspeil 2020) exclusief servicekosten en energieprestatiewoning

Planning

StartdatumNog niet bekend
Datum van opleveringNog niet bekend
Start verhuurNog niet bekend
Terug naar overzicht