Terug naar overzicht

Loosche Akkers Hilvarenbeek

Aan het Jan Wolfspad en Gebr. Aartspad bouwt Leystromen 6 eengezins-huurwoningen. De woningen worden (gemiddeld) energieneutraal gebouwd (Nul op de Meter) en bestaan uit 2 volledige bouwlagen met daarop een kap. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer met open keuken, bergkast en toilet. Op de 1ste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers en een badkamer met 2e toilet. Op zolder bevinden zich de technische installatie en aansluitingen voor de wasmachine en droger. De 12 meter diepe achtertuinen zijn achterom bereikbaar.

Het totale plan bestaat uit 2 bouwblokken van 3 woningen. De woningen bieden ca. 90 m2 woonoppervlak. De woningen bestaan uit twee volledige bouwlagen met daarop een kap. De woonkamer met open keuken, bergkast, toilet en entree bevinden zich op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers met badkamer inclusief 2e toilet. Op zolder bevinden zich de technische installatie en aansluitingen voor de wasmachine en droger. In de ca. 12 m1 diepe achtertuinen staan achterin houten bergingen. De achtertuinen zijn bereikbaar via een achterpad.Aan het Jan Wolfspad en Gebr. Aartspad bouwt Leystromen 6 eengezins-huurwoningen. De woningen worden (gemiddeld) energieneutraal gebouwd (Nul op de Meter) en bestaan uit 2 volledige bouwlagen met daarop een kap. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer met open keuken, bergkast en toilet. Op de 1ste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers en een badkamer met 2de toilet. Op zolder bevinden zich de technische installatie en aansluitingen voor de wasmachine en droger. De 12 meter diepe achtertuinen zijn achterom bereikbaar.

NoM

De woningen zijn zgn. NoM (Nul op de Meter) woningen. Hierbij wordt het netto energiegebruik tot nul gereduceerd door slim gebruik te maken van energiebesparende en energieopwekkende voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen en warmtepompen.

Wijk 

De woningen liggen in de wijk ‘Loosche Akkers’. Deze wijk ligt op een steenworp afstand van het centrum en de natuurgebieden groot en klein Loo. Een wijk aan de rand van Hilvarenbeek, met alle voorzieningen op loopafstand.

Ontwerp

Het ontwerp van de woningen is gemaakt door Van der Geld &partners Architecten uit Hilvarenbeek.

Planning

De bouw start in het najaar van 2019. De verwachte oplevering is derde kwartaal 2020.


Foto's

Afbeelding

Op de kaart

Kenmerken

Aantal woningen6
Oppervlakte woningen90 m2m²
Huurprijzen€ 607,46 exclusief servicekosten en energieprestatievergoeding

Planning

Startdatumnajaar 2019
Datum van oplevering3e kwartaal 2020
Start verhuurseptember 2019
Terug naar overzicht