Terug naar overzicht

Dongewijk

WonenBreburg realiseert 3 gebouwen met 5 bouwlagen gelegen tussen de Oestgeeststraat en het spoor nabij station Reeshof te Tilburg. In totaal komen er 81 compacte driekamerappartementen in de sociale huur, geschikt voor de doelgroep 1 en 2 persoonshuishoudens.

Alle woningen zijn toegewezen. Het is niet meer mogelijk om hierop te reageren. 

WonenBreburg realiseert 3 gebouwen met 5 bouwlagen gelegen tussen de Oestgeeststraat en het spoor nabij station Reeshof te Tilburg. In totaal komen er 81 compacte driekamerappartementen in de sociale huur, geschikt voor de doelgroep 1 en 2 persoonshuishoudens. Deze woningen zijn 'BENG'. BENG is de afkorting voor Bijna Energie Neutraal Gebouw. Door o.a. een uitstekende isolatie en zonnepanelen krijgen zij deze kwalificatie.

De woningen hebben ongeveer 68m2 gebruiksoppervlakte, 2 slaapkamers en zijn bestemd voor de primaire doelgroep 1 en 2-persoonshuishoudens. Het plan maakt onderdeel uit van de Taskforce Beschikbaarheid en Betaalbaarheid waarin de gemeente en corporaties de doelstelling hebben om nieuwbouw woningen toe te voegen voor de primaire doelgroep.

Hoe kunnen woningzoekenden zich aanmelden?
De huurprijzen van deze sociale huurwoningen zijn vastgesteld op de eerste aftoppingsgrens van de huurtoeslag.
WonenBreburg houdt zich aan de wettelijke regels van passend toewijzen. Dit betekent dat voor deze sociale huurwoningen alleen huurders in aanmerking komen die een gezamenlijke gezinsinkomen hebben onder de vastgestelde inkomensgrenzen.


Foto's

Afbeelding

Op de kaart

Kenmerken

Oppervlakte woningen68m2m²
Huurprijzen€619,- (prijspeil 2020)

Planning

Startdatumeerste kwartaal 2019
Datum van opleveringtweede of derde kwartaal 2020
Start verhuur10 februari 2020
Terug naar overzicht