Terug naar overzicht

Hooglander

Energiezuinig wonen in Koolhoven Buiten

TBV Wonen is in de wijk Koolhoven Buiten bezig met het ontwikkelen van 41 nieuwe en zeer energiezuinige huurappartementen gelegen aan de Zwartsluishof te Tilburg.

TBV Wonen bouwt op dit moment 41 zeer energiezuinige huurappartementen aan het Zwartsluishof in deelplan Oude Leijoever in Koolhoven Buiten. De appartementen liggen in het groen, tussen de hooglanders.

De appartementen hebben 2 slaapkamers en zijn 65 m² groot. De appartementen zijn voorzien van balkons gelegen op Oosten en Westen. Het complex heeft 6 verdiepingen. Ieder appartement heeft een eigen berging in een los gebouw naast het complex. De woningen worden gasloos opgeleverd. U moet dus elektrisch koken.
Rond augustus/september 2019 zijn de appartementen gereed en worden ze opgeleverd.*
Reageren kan uitsluitend via de advertenties op onze website: meer info hieronder bij Toewijzing.

4 woningen worden verhuurd via loting, de overige woningen worden verhuurd op basis van inschrijfduur.De appartementen zijn voorzien van balkons gelegen op Oosten en Westen. Het complex heeft 6 verdiepingen. Ieder appartement heeft een eigen berging in een los gebouw naast het complex. De woningen worden gasloos opgeleverd. In de woning is dus elektrisch koken.

Huurprijzen
De woningen worden met een kale huurprijs van € 607,46 excl. servicekosten* verhuurd. De servicekosten bedragen 89,55 per maand. Bij acceptatie van de woning, worden er eenmalig administratiekosten in rekening gebracht van €50,00. U bent verplicht als huurder een automatische incasso af te geven.

Toewijzing
reeds verhuurd

Overige informatie
In de berging is geen aansluitpunt voor elektra aanwezig, alleen verlichting. Dit betekent dat u geen elektrische fiets kunt opladen in de berging. 
Er mogen geen fietsen worden meegenomen in de algemene ruimte/lift van het gebouw. 

Parkeren kan op een openbaar parkeerterrein. Hier worden 41 parkeerplaatsen gemaakt die iedereen mag gebruiken. Er is geen vaste parkeerplaats bij iedere woning. Er is geen aparte scootmobielruimte beschikbaar. De scootmobiel moet in de woning gestald worden.

De planning is dat de woningen augustus/ september 2019 opgeleverd worden.
Bij acceptatie van de woning, worden er eenmalig administratiekosten in rekening gebracht van €50,00. U bent verplicht als huurder een automatische incasso af te geven.

Let op: huurprijzen en oplevering zijn onder voorbehoud


Foto's

Op de kaart

Kenmerken

Woningtype Appartement met lift
Aantal woningen 41
Oppervlakte woningen 65 m2m²
Huurprijzen € 607,46

Planning

Datum van oplevering augustus/september 2019
Start verhuur reeds verhuurd
Terug naar overzicht