Hart van Diessen

Leystromen bouwt 9 levensloopbestendige appartementen midden in Diessen. In deze appartementen kunnen de bewoners comfortabel oud worden.

In de directe nabijheid van het te bouwen appartementencomplex zijn voldoende parkeerplaatsen en een medisch centrum aanwezig. In het medisch centrum zijn huisartsen, een fysiotherapeut en een logopedist gehuisvest. 

Het nieuwbouwcomplex telt 4 appartementen op de begane grond en 5 appartementen op de verdieping. De appartementen op de verdieping zijn zowel bereikbaar met de lift als met de trap. De appartementen hebben een oppervlakte variërend van 74-76 m2, verdeeld over 2 bouwlagen. 

De appartementen bestaan uit een ruime entree, woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, badkamer en technische ruimte. Ieder appartement is voorzien van een eigen balkon en privé berging van circa 7 m2. 

Ze zijn najaar 2017 gestart met de bouw. De oplevering wordt verwacht in het 4de kwartaal van 2018. Het ontwerp van de appartementen is gemaakt onder hoogwaardige architectuur van Snijders en van Stekelenburg uit Boxtel. De huurprijs van de appartementen bedraagt € 592,55 (prijspeil 2017). 

N.B. Huurders van de Eenhoorn in Diessen krijgen voorrang op deze appartementen. Wat daarna nog niet verhuurd is, verhuren we via het reguliere proces. 

 

 


Foto's

Op de kaart

Kenmerken

Woningtype Appartement zonder lift
Aantal woningen 9

Planning

Startdatum Najaar 2017
Datum van oplevering Eind 2018
Terug naar overzicht
Terug naar overzicht