Achtergrond rechts
Achtergrond links

Inschrijven

Voorwaarden

De voorwaarden
U kunt zich inschrijven als u 18 jaar of ouder bent en een geldige verblijfstitel in Nederland heeft.

 

Kosten
Voor het eerste jaar betaalt u € 13,- inschrijfgeld. U betaalt dit via een eenmalige machtiging of via iDEAL. De datum waarop wij het inschrijfgeld ontvangen, telt als uw inschrijfdatum.

 

Uw inschrijfnummer
Heeft u zich ingeschreven? Nadat u het laatste scherm heeft ingevuld ziet u een overzichtspagina. Het is belangrijk dat u deze pagina uitprint omdat hier uw inschrijfnummer op staat (als u voor 'correspondentie per e-mail' heeft gekozen krijgt u het inschrijfnummer ook nog per e-mail toegezonden). U heeft het inschrijfnummer nodig om op een woning te reageren. U heeft het ook nodig om in te loggen op 'Mijn WiZ'. Dat is uw persoonlijke pagina op onze website. Daar ziet u bijvoorbeeld op welke woningen u heeft gereageerd. U kunt er ook zelf uw gegevens wijzigen.

 

Verlenging
Ieder jaar vragen we u of u uw inschrijving wilt verlengen. Dit kost € 11,- per jaar. Ook deze kosten betaalt u via een eenmalige machtiging of via iDEAL.

 

Relatie huur-inkomen
Wat is voor u de minimale huurprijs? En wat de maximale? U ziet het in onze huur-inkomenstabel. We hebben deze gegevens berekend op basis van de afspraken die de gemeente Tilburg met ons heeft gemaakt. Als inkomen telt het totale belastbare jaarinkomen van alle meeverhuizende personen. De rekenhuur is een optelsom van de netto huur en het gedeelte van de servicekosten dat meetelt bij het berekenen van uw huurtoeslag.

De verantwoordelijkheid voor het correct invullen van de persoonlijke gegevens en het inkomen ligt bij de woningzoekende. We controleren dit inkomen bij de toewijzing van een woning.

 

Let op:

U mag slechts eenmaal ingeschreven staan als woningzoekende.