Hoe vaak mag ik weigeren? Heeft dit gevolgen?

Stel je bent kandidaat 1 en je mag de woning bezichtigen. Op dat moment heb jij een 'aangeboden woning'. Hiervan word je per e-mail ingelicht en het komt direct naar voren op je inschrijving als je inlogt op onze website.

Je mag onbeperkt woningaanbiedingen weigeren onder de voorwaarde dat je altijd reageert op een aanbieding. Dat betekent dat je via Mijn Overzicht aanklikt of je interesse hebt om de woning te bezichtigen of niet. Je zit op dat moment nog nergens aan vast maar je moet altijd netjes laten weten of je interesse hebt in de woning of niet. 

Let op: Als je binnen 6 maanden 2 keer niet reageert op een aanbieding wordt je inschrijving geblokkeerd. Je mag gedurende 6 maanden niet reageren op het woningaanbod.

Via e-mail je vraag stellen

Woning in Zicht is een digitaal loket. Voor vragen omtrent je inschrijving helpen we je graag via e-mail. Vul het contactformulier in als je een vraag hebt. 

Wij streven ernaar op werkdagen binnen 24 uur te reageren. 

 

Telefonisch of persoonlijk jouw vraag stellen

Wil je graag iemand (telefonisch) spreken? Dan kun je contact opnemen met een van de deelnemende corporaties: contactgegevens van de corporaties