Ik mijn medeaanvrager wil verwijderen?

We kunnen niet zomaar een medeaanvrager van een inschrijving verwijderen. Ook als iemand ingeschreven staat als aanvrager 2 bouwt hij of zij eigen inschrijftijd op. Om verwijderd te worden van een inschrijving dient diegene eerst toestemming te geven.

Er zijn twee manieren om alleen op de inschrijving te komen staan:

1. Je medeaanvrager kan via een mail een verzoek indienen om verwijderd te worden van de inschrijving. Dit verzoek vermeldt hij/zij:

  • Zijn/haar volledige naam en geboortedatum;
  • Zijn/haar akkoord met het verliezen van de opgebouwde inschrijfduur
  • Zijn/haar handtekening

 Hij/zij kan dit verzoek naar info@woninginzicht.nl. De medeaanvrager verliest dan de opgebouwde inschrijfduur.

2. Je kunt de inschrijving splitsen. De medeaanvrager krijgt dan een nieuwe inschrijving. Deze nieuwe inschrijving kost € 8,-. Je behoudt beide je individueel opgebouwde inschrijfduur. Om dit te regelen moet je ingelogd zijn. Ga naar Persoonlijke Gegevens en kies voor Aanvrager 2 afsplitsen. Lees de informatie goed door en volg de stappen.

Via e-mail je vraag stellen

Woning in Zicht is een digitaal loket. Voor vragen omtrent je inschrijving helpen we je graag via e-mail. Vul het contactformulier in als je een vraag hebt. 

Wij streven ernaar op werkdagen binnen 24 uur te reageren. 

 

Telefonisch of persoonlijk jouw vraag stellen

Wil je graag iemand (telefonisch) spreken? Dan kun je contact opnemen met een van de deelnemende corporaties: contactgegevens van de corporaties