Op welke woningen kan ik het best reageren met meer dan 91 maanden inschrijfduur?

De gemiddelde inschrijfduur in het Aanbodmodel is op dit moment 91 maanden. Sta je langer dan 91 maanden ingeschreven, dan maak je het meest kans op woningen die worden aangeboden via het Inschrijfduurmodel.

Je kunt natuurlijk ook reageren op woningen die worden aangeboden op basis van Loting, Snelle reageerder en Eerste reageerder. In het Loting model maakt iedereen evenveel kans, de woning wordt verloot onder alle kandidaten die hebben gereageerd op de advertentie. Bij Snelle reageerder loot de computer onder alle reacties in de eerste 15 minuten. Bij een Eerste reageerderwoning krijgt degene die als eerste reageert de woning aangeboden.

De woningen worden dagelijks om 19 uur gepubliceerd op de website, dat is de beste tijd om kans te maken op een snelle reageerder en eerste reageerderwoning. 

Let op: het Eerste reageerder model wordt momenteel alleen gebruikt voor de vrije sector woningen.

Via e-mail je vraag stellen

Woning in Zicht is een digitaal loket. Voor vragen omtrent je inschrijving helpen we je graag via e-mail. Vul het contactformulier in als je een vraag hebt. 

Wij streven ernaar op werkdagen binnen 24 uur te reageren. 

 

Telefonisch of persoonlijk jouw vraag stellen

Wil je graag iemand (telefonisch) spreken? Dan kun je contact opnemen met een van de deelnemende corporaties: contactgegevens van de corporaties