Nieuws

Per 5 december 2017 nog meer woningaanbod op Woning in Zicht

05-12-2017

Vanaf dinsdag 5 december 2017 sluit ook woningcorporatie Casade zich voor haar verhuuraanbod aan bij Woning in Zicht. Wat betekent dit voor jou?

Per 5 december 2017 sluit woningcorporatie Casade zich voor haar verhuuraanbod aan bij Woning in Zicht. Deze woningcorporatie heeft woningen in Waalwijk, Kaatsheuvel, Loon op Zand, De Moer, Dongen, 's Gravenmoer, Waspik en Sprang-Capelle. 

Ben je woningzoekende bij Casade? Dan ontvang je dinsdag 5 december automatisch alle informatie die je nodig hebt. Je hoeft zelf niets te doen! 

Goed om te weten

De woningen verschijnen op www.woninginzicht.nl automatisch tussen het Tilburgse aanbod. De reactietermijn op deze woningen is 3,5 dag. 

Wat ook goed is om te weten, is dat woningzoekenden die zowel bij Casade als Woning in Zicht staan ingeschreven, de langste inschrijftijd meenemen naar Woning in Zicht. 

Terug naar overzicht

E-mail

Je kunt ons via de e-mail bereiken via infowoninginzichtnl. Vermeld altijd je inschrijfnummer, naam, adres en geboortedatum.

Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

 

 

Contactformulier

Als je een vraag of opmerking hebt, kan je het contactformulier invullen.

Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.
 
 

Telefonisch

Stel je je vraag liever telefonisch? Dat kan bij de medewerkers van de woningcorporaties die zijn aangesloten bij Woning in Zicht.

Je vindt de telefoonnummers bij de contactgegevens.