Nieuws

Per 25 oktober 2017 meer woningaanbod op Woning in Zicht

25-09-2017

Per 25 oktober 2017 sluit woningcorporatie Leystromen zich voor haar verhuuraanbod aan bij Woning in Zicht. Wat betekent dit voor jou?

Per 25 oktober 2017 sluit woningcorporatie Leystromen zich voor haar verhuuraanbod aan bij Woning in Zicht. Deze woningcorporatie heeft woningen in Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk. Dit betekent dat u als ingeschreven woningzoekende van Woning in Zicht, dan ook op woningen in deze dorpen kunt reageren. 

De keuze om het gebied van Woning in Zicht uit te breiden, komt voort uit het feit dat 35% van de woningzoekenden breder kijkt dan het eigen woongebied. Dit blijkt uit onderzoek. Daarbij wordt het voor u makkelijker, omdat u nu voor deze regio nog maar naar één website hoeft te gaan. 


Verder verandert er voor u niet zoveel, behalve natuurlijk het positieve gegeven dat u nu op meer woningen kunt reageren. 

Goed om te weten
De woningen verschijnen op www.woninginzicht.nl automatisch tussen het Tilburgse aanbod. De reactietermijn op deze woningen is zeven dagen, en dus langer dan de vier dagen die voor de woningen in Tilburg, Udenhout en Berkel-Enschot geldt.

Wat ook goed is om te weten, is dat woningzoekenden die zowel bij Leystromen als Woning in Zicht staan ingeschreven, de langste inschrijftijd meenemen naar Woning in Zicht. 

Terug naar overzicht

E-mail

Je kunt ons via de e-mail bereiken via infowoninginzichtnl. Vermeld altijd je inschrijfnummer, naam, adres en geboortedatum.

Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.

 

 

Contactformulier

Als je een vraag of opmerking hebt, kan je het contactformulier invullen.

Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur.
 
 

Telefonisch

Stel je je vraag liever telefonisch? Dat kan bij de medewerkers van de woningcorporaties die zijn aangesloten bij Woning in Zicht.

Je vindt de telefoonnummers bij de contactgegevens.