Huren in Tilburg

Ik wil een woning huren in Tilburg

 Je bent op zoek naar een leuke sociale huurwoning in Tilburg. Bij Woning in Zicht vind je een uitgebreid woningaanbod in deze gezellige, Brabantse stad. Wij verzamelen onder meer studio’s, huizen en appartementen van de woningcorporaties WonenBreburg, Tiwos en TBV Wonen. Neem alvast een kijkje in het aanbod in Midden-Brabant. Of maak eerst kennis met Tilburg en ontdek alle wijken.  

Bekijk het woningaanbod  

Woning huren in het centrum van Tilburg

In het centrum van de stad pronkt de Heuvelse kerk. Deze zit op hét plein van Tilburg: de Heuvel. Je vindt hier verschillende restaurants en cafés waar het in de zomer goed genieten is. Bezoek je graag het bruisende stadscentrum, dan is een huurwoning in de Tilburgse wijken Tivoli, Jeruzalem of Broekhoven perfect.  

In de buurt van het centrum ligt ook de levendige Piushaven. Op warme dagen kun je hier goed zwemmen en kijk je vanaf het caféterras naar de boten en kano's die langsvaren. Ontspannen in de buitenlucht kan ook in het Spoorpark. Strijk hier neer voor een picknick. Of trek de skeelers aan en ontdek het skatepark.   

Gezelligheid in het zuiden

Richting het voetbalstadion van Willem II vind je de Zuid-Tilburgse wijken Korvel, Groenewoud en Oud-Zuid. In deze omgeving zit een bioscoop, schaatsbaan, zwembad en er zijn verschillende parken om te sporten, waaronder het Leijpark. Deze wijken zijn ideaal als je een woning wil huren in Tilburg: je bevindt je niet in hartje centrum, maar hebt wel allerlei voorzieningen in de buurt. 

Hoe werkt Woning in Zicht? 
Op onze website vind je het aanbod van sociale huurwoningen in Tilburg en andere steden en dorpen in Midden-Brabant. Je kunt hierop reageren als je bent ingeschreven bij Woning in Zicht. Op je eigen account zie je woningen die aan jouw wensen en inkomen voldoen. Reageer op jouw favorieten en vind jouw nieuwe thuis. 

Schrijf je in

 

Natuur in Tilburg-West

Meer buiten het centrum en richting het westen vind je de Universiteit van Tilburg. Ben jij een natuurliefhebber? In deze wijk zijn verschillende bossen om een fijne wandeling te maken, waaronder het Wandelbos. Boodschappen doe je bij de Westermarkt of het Paletplein. Ook dit is een levendige buurt om een woning te huren in Tilburg.  

Rust in de Reeshof

Nog verder door naar het westen vind je de Reeshof. Dit is één van de rustigere wijken van Tilburg met veel speeltuinen en een winkelcentrum met restaurants. Naast het treinstation van de Reeshof vind je onder meer een gezondheidscentrum. Bij de Reeshof ligt ook het Reeshofbos. Een fijne wijk als je een woning wil huren in een rustige buurt, maar toch dicht bij het centrum wil zitten. 

Maak van Tilburg jouw nieuwe thuis.

Schrijf je in en vind een sociale huurwoning.